Portretfotografie

Iedereen heeft zijn telefoon er tegenwoordig vol mee staan: selfies. Leuk, spontaan, maar voor portreftfotografie is soms het toch gewoon mooier om eens even rustig de tijd te nemen voor een mooie, leuke fotoshoot. Dat kan op een zelf gekozen locatie, of in een studio. Ik maak voor portretfotografie vaak gebruik van fotostudio OOK of ik doe dit op locatie. Portretfotografie hoef je natuurlijk niet alleen te doen, dit kan ook voor een familieshoot, een loveshoot, een zwangerschapsshoot, of een andere portretshoot. 

Heb je interesse in een fotoshoot, neem dan eens vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Ervaringen

Martijn took enough time to fully understand my wishes before the photoshoot. I was delighted by the creativity in the mood board he created prior to the shoot. Martijn's calm demeanor allowed me relax into my true self and have lots of fun during the photoshoot. Posing in front of Martijn's camera is by far one of my most memorable events of 2019.


Kuda Muchandibaya

Martijn heeft mijn foto's gemaakt voor mijn nieuwe website, op diverse bouwlocaties en in een studio. Hij stelt je echt op je gemak, wat het makkelijk maakt om voor de lens te staan. Vooral de foto's op locaties vind ik super en spreken meteen voor zich. Bedankt!


Hanneke Kohlmann

Martijn was onze fotograaf op de bruiloft. Het was zijn eerste opdracht. Vooraf is hij bij ons thuis geweest en hebben we samen besproken hoe we de dag wilde. We hadden er voor gekozen om geen fotoshoot te hebben, maar dingen spontaan te laten ontstaan. Dit was een enorm succes. Het lukte Martijn om "echte" momenten te vinden op onze dag en deze vast te leggen in mooie foto's. Spontaan ontstond hier en daar toch wat foto shoots met vrienden en familie. Martijn bleef ook op het feest en wist ook daar mooie momenten vast te leggen.


Karlien en Tim

Wil jij ook een fotoshoot boeken?

Stuur mij een berichtje voor meer informatie of een afspraak!

Contact