Help, mijn eerte blog.

Blog

Help! Mijn eerste blog!

Ik zit midden in een proces waarin ik mijn website aan het vernieuwen ben. Nou ja, zelf…. Ik heb dat dus uitbesteed. Kost een paar centen, maar dan heb je ook wat. Eigenlijk hetzelfde als met foto’s maken: je kunt die ene neef die een camera heeft vragen om foto’s te maken of je huurt een professional in. Ieder zijn ding zal ik maar zeggen.

Maar goed, mijn website. Ik moest daar iets mee (en het is gelukt, want je bent dit aan het lezen, dus daar ben ik al blij om). Ik zat samen met René, mijn websitebouwer, te kijken naar wat er allemaal op mijn website moest komen. En daarbij natuurlijk ook rekening houden met vindbaarheid op Google en dergelijke.

We waren in ieder geval al zover dat er verschillende kopjes moesten komen met wat portfolio: men wil natuurlijk graag zien dat ik ook echt wat plaatjes kan schieten. Oh ja, en mijn cursusaanbod en workshops: die moesten uiteraard ook vermeld gaan worden. En eigenlijk zou het ook heel goed zijn als je een blog ging schrijven, want dan blijft je website actief. Maar ja…… waar moet je het allemaal over gaan hebben? Wat wil je allemaal wel of niet kwijt in je blog? Hoe lang maak je een blog?

Dus daar ga je over nadenken. Daar zet je wat van op papier, een beetje mindmappen. Ik wil mensen teasen, zodat ze wellicht een workshop of cursus boeken (ik moet tenslotte ook geld verdienen). Ik wil mensen ook wel aan het lachen maken, dus het mogen ook leuke stukjes worden. Ik wil mensen dalijk meenemen in mijn proces als fotograaf. Ik kan bijvoorbeeld ook een blog schrijven over het schrijven van een blog bijvoorbeeld. Warempel…… (blijft een leuk woord he), volgen mij heb ik nu net mijn eerste blog geschreven (en onder het genot van een kopje thee ook wat andere blogs geschreven ter inspiratie)

Wat zouden jullie graag terug zien in mijn blog? Wat lijkt jullie nu eens leek om over te lezen? Laat het weten in een reactie, en wie weet…… schrijf ik binnenkort over jullie idee!

Naar het overzicht

Ervaringen

Martijn took enough time to fully understand my wishes before the photoshoot. I was delighted by the creativity in the mood board he created prior to the shoot. Martijn's calm demeanor allowed me relax into my true self and have lots of fun during the photoshoot. Posing in front of Martijn's camera is by far one of my most memorable events of 2019.


Kuda Muchandibaya

Martijn heeft mijn foto's gemaakt voor mijn nieuwe website, op diverse bouwlocaties en in een studio. Hij stelt je echt op je gemak, wat het makkelijk maakt om voor de lens te staan. Vooral de foto's op locaties vind ik super en spreken meteen voor zich. Bedankt!


Hanneke Kohlmann

Martijn was onze fotograaf op de bruiloft. Het was zijn eerste opdracht. Vooraf is hij bij ons thuis geweest en hebben we samen besproken hoe we de dag wilde. We hadden er voor gekozen om geen fotoshoot te hebben, maar dingen spontaan te laten ontstaan. Dit was een enorm succes. Het lukte Martijn om "echte" momenten te vinden op onze dag en deze vast te leggen in mooie foto's. Spontaan ontstond hier en daar toch wat foto shoots met vrienden en familie. Martijn bleef ook op het feest en wist ook daar mooie momenten vast te leggen.


Karlien en Tim

Wilt u ook een fotoshoot boeken?

Stuur mij een berichtje voor meer informatie of een afspraak!

Contact