Evenementen

Een van de leukste momenten om te fotograferen vind ik nog altijd evenementen. Liefst zo onopvallend mogelijk door het publiek lopen, mensen fotograferen zonder dat ze het in de gaten hebben, artiesten op de gevoelige plaat zetten. Ik haal daar dus ontzettend veel voldoening uit! Dus mocht u een evenement organiseren en nog een fotograaf zoeken, neem dan gerust contact met me op voor meer info.

Ervaringen

Martijn heeft mijn foto's gemaakt voor mijn nieuwe website, op diverse bouwlocaties en in een studio. Hij stelt je echt op je gemak, wat het makkelijk maakt om voor de lens te staan. Vooral de foto's op locaties vind ik super en spreken meteen voor zich. Bedankt!


Hanneke Kohlmann

Martijn was onze fotograaf op de bruiloft. Het was zijn eerste opdracht. Vooraf is hij bij ons thuis geweest en hebben we samen besproken hoe we de dag wilde. We hadden er voor gekozen om geen fotoshoot te hebben, maar dingen spontaan te laten ontstaan. Dit was een enorm succes. Het lukte Martijn om "echte" momenten te vinden op onze dag en deze vast te leggen in mooie foto's. Spontaan ontstond hier en daar toch wat foto shoots met vrienden en familie. Martijn bleef ook op het feest en wist ook daar mooie momenten vast te leggen. Uit eindelijk hebben we een hele lading mooie foto's van hem gekregen.


Karlien en Tim

Wil jij ook een fotoshoot boeken?

Stuur mij een berichtje voor meer informatie of een afspraak!

Contact