Bruidsfotografie

De mooiste foto's van je mooiste dag

Een van de mooiste dagen in jullie relatie: je bruiloft. En die dag wil je natuurlijk ook mooi vastgelegd hebben. Er gebeuren die dag zoveel bijzondere dingen, het gaat zo snel voorbij, dan is het fijn om achteraf nog eens naar foto's te kunnen kijken. Van die 'Oh ja!' momenten, waar je van moet glimlachen, waar je wellicht zelfs nog een traantje van weg moet pinken. Die momenten, die probeer ik vast te leggen. En of je nu een korte bruiloft hebt, of er een complete dag voor uit trekt, het is altijd fijn om dit vast gelegd te hebben. Interesse? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ervaringen

Martijn took enough time to fully understand my wishes before the photoshoot. I was delighted by the creativity in the mood board he created prior to the shoot. Martijn's calm demeanor allowed me relax into my true self and have lots of fun during the photoshoot. Posing in front of Martijn's camera is by far one of my most memorable events of 2019.


Kuda Muchandibaya

Martijn heeft mijn foto's gemaakt voor mijn nieuwe website, op diverse bouwlocaties en in een studio. Hij stelt je echt op je gemak, wat het makkelijk maakt om voor de lens te staan. Vooral de foto's op locaties vind ik super en spreken meteen voor zich. Bedankt!


Hanneke Kohlmann

Martijn was onze fotograaf op de bruiloft. Het was zijn eerste opdracht. Vooraf is hij bij ons thuis geweest en hebben we samen besproken hoe we de dag wilde. We hadden er voor gekozen om geen fotoshoot te hebben, maar dingen spontaan te laten ontstaan. Dit was een enorm succes. Het lukte Martijn om "echte" momenten te vinden op onze dag en deze vast te leggen in mooie foto's. Spontaan ontstond hier en daar toch wat foto shoots met vrienden en familie. Martijn bleef ook op het feest en wist ook daar mooie momenten vast te leggen.


Karlien en Tim

Wilt u ook een fotoshoot boeken?

Stuur mij een berichtje voor meer informatie of een afspraak!

Contact